Podržite nas!

Gender-teta u vrtiću zabranjuje dječacima legiće

02.01.2016 20:50

Naravno da nije istina da se djevojčice ne vole igrati legićima već više taj način igre preferiraju vjerojatno dok su same i nemaju društvo za igru. Djevojčice prirodno više vole komunikaciju i interakciju te će u vrtiću radije iskoristiti priliku za tip igre koji uključuje što više njihovih prijateljica i prema tome odabirati igračke. Pogledajmo kako je jedna nadobudna teta u saveznoj američkoj državi Washington pod utjecajem junk-science gender ideologije nasilno provodila društveni eksperiment nad vrtićkom djecom. 

Opširnije »

Kazne i do 250.000 dolara u slučaju da transrodnu osobu oslovite pogrešnom zamjenicom

27.12.2015 12:50

Evo simpatičnog teksta za nasmijati se malo u blagdansko vrijeme. Uz napomenu kako se ipak ne radi o satiričnom tekstu. Sve je pisano prema istinitim događajima i možemo se samo tješiti što se priča događa u nama dalekom New Yorku u nadi da slične ludorije uskoro neće pasti na pamet gradonačelniku nekog hrvatskog grada. 

Opširnije »

[VIDEO] - Muškarci i žene su različiti? Ma zamislite...

15.12.2015 19:20

Bitno.net donosi zanimljiv članak i video s predavanja profesora biologije dr. Davida C. Pagea, člana američke Nacionalne akademije znanosti te predsjednika Instituta Whitehead, jednog od najznačajnijih istraživačkih centara na polju mikrobiologije i genetike.  Na TEDx konferenciji dr. Page donosi neke navodno revolucionarne znanstvene spoznaje o tome da muškarci i žene nisu jednaki. I uspoređuje zablude o tome da smo jednaki sa zabludama koje su vladale dok je čovjek vjerovao da je zemlja ravna ploča oko koje se okreće sunce.

Istraživanje Davida Pagea i njegova tima pokazuje kako muškarci imaju 99.9% sličnosti u genetskom zapisu, dok je ta sličnost između muškaraca i žena samo 98.5%, jednako kao između muške osobe i muške čimpanze. Prema tome, svi argumenti rodne teorije nakon ovog otkrića padaju u vodu – ne postoji razlika između spola i roda niti se tzv. rodne uloge mogu objasniti samo kao društveni produkt već je sve uvjetovano biologijom i biološkim procesima koji se odvijaju u ljudima, i to po cijelom tijelu, ne samo u reproduktivnim organima. Što bi značilo, roditelj koji dozvoljava da njegovu djetetu nastavnik u školi prenosi neznanstvene teorije o rodu i spolu, jednak je roditelju koji dopušta da njegovu djetetu objašnjavaju kako je zemlja ravna ploča. 

Opširnije »

Feministice iz Francuske i Italije protiv surogat majčinstva: Majka nema rok službe

26.11.2015 22:20

Novinarka lista Corriere della Sera Monica Ricci Sargentini, inače feministkinja, zbog ovog je članka u Italiji proglašena homofobkinjom. Taj joj je naslov dodijelio talijanski Nacionalni ured za rasnu antidiskriminaciju. U Italiji i Francuskoj su, dakle, same feministkinje načele temu zlouporabe tijela žene kod zamjenskog majčinstva odnosno surogatstva uspoređujući ga s prostitucijom. Možemo li uskoro očekivati da i hrvatske feministkinje slijede ovaj pozitivan primjer? Na slici su Mauro i njegov partner Juan Carlos u Indiji, kojima su predane tek rođene bebe blizanke od surogat majke.

Opširnije »

Rodna teorija i islamski fundamentalizam – dvije zvijeri iz Apokalipse

18.10.2015 2:40

„Ovdje se ne borimo protiv stvorenja od krvi i mesa“, rekao je jedan od najeminentnijih afričkih prelata koji sudjeluje na Sinodi o obitelji koja se već dva tjedna održava u Vatikanu misleći pri tom na „demonsko porijeklo“ rodne ideologije i islamskog fundamentalizma koji se vremenski sinhronizirano postavljaju kao ozbiljna prijetnja zapadnoj civilizaciji, a posebice kršćanstvu. „Ono što su nacifašizam i komunizam bili za 20. stoljeće, to su danas zapadne ideologije koje zagovaraju homoseksualnost i abortuse te islamski fanatizam“, rekao je kardinal Rober Sarah.

Opširnije »

Napad na katedralu u Argentini

15.10.2015 5:45

Ponovo topless ofenziva argentinskih feministica koje zagovaraju pravo na abortus na katedralu i muškarce koji zazivaju Djevicu Mariju da im pomogne jer policija očito neće... Ove su žene srušile vanjsku ogradu katedrale i bacale staklene boce i fekalije na muškarce koji brane crkvu.

Opširnije »

Voajerizam doveo u pitanje postojanje ‘unisex’ prostorija za tuširanje

15.10.2015 1:00

Voajeristički incident potaknuo je upravu kanadskog sveučilišta na propitivanje svoje politike 'inkluzivnosti' koja je išla toliko daleko da su umjesto muških i ženskih kupaonica imali ‘unisex’ prostorije za tuširanje. Sada uvode kupaonice za „one koji se osjećaju muškarcima“ i „one koje se osjećaju ženama“. To bi valjda trebalo riješiti problem...

Opširnije »

Heidi je djevojčica i uvijek će biti djevojčica

01.10.2015 19:05

 

U kolovozu ove godine prikazan je trailer za nadolazeći film o Heidi, čiji je početak prikazivanja planiran za Božić. Radnja filma je vrlo slična svjetski poznatoj priči autorice Johanne Spyri, Heidi, i bavi se pričom o “malenoj djevojčici velikog srca koja je u potrazi za svojim pravim domom”. Istovremeno s ovom “klasičnom, autentičnom“ produkcijom, kako je opisuje redatelj Alain Gsponer, počela je priprema drugog filma „Heidi“ koji je opisan kao reinterpretacija Heidi iz rodne perspektive. Nosi naslov „Limina“ (množina latinske imenice Limen što znači granica) i zadatak mu je prikazati „naizgled nejasnu i promjenjivu granicu između spolova“.Junak filma, 8-godišnji Alexander, čiji spol namjerno nije određen, prema autorima je „rodno slobodan“.

 

Peticija dostupna na linku: http://citizengo.org/hr/30134-heidi-je-djevojcica-i-uvijek-ce-biti-djevojcica

 

Opširnije »

Najveću vojnu silu na svijetu predvodit će homoseksualac

28.09.2015 14:35

U svibnju 2009. američki predsjednik Obama na istaknutu dužnost u Ministarstvu obrazovanja imenovao je radikalnog homoseksualnog aktivista Kevina Jenningsa koji je potom u državne škole širom SAD-a uveo razne homoseksualne i transordne programe pod krinkom borbe protiv nasilja i homofobije. Sada je na redu kvirizacija američke vojske.

Opširnije »

Književnica koja ne želi biti ni muško ni žensko odstranila dojke, maternicu i jajnike kako bi prestala biti zarobljena u tijelu stranca

22.09.2015 5:00

Lore Graham ne želi se identificirati ni kao muško ni kao žensko. Iako je rođena kao žensko, osjećala je kako joj ni jedan od spolova ne paše savršeno. Ovog ljeta se književnica iz Bostona svojevoljno podvrgla duploj mastektomiji i histerektomiji kako bi „harmonizirala“ svoj mozak i tijelo. Jedan od razloga zašto je sve učinila bio je i paničan strah od trudnoće. Kojeg se nije mogla osloboditi iako je živjela s partnericom. Sada osjeća olakšanje i sretna je što napokon ima tijelo u kojem se osjeća dobro. Sakaćenje vlastitog tijela doživjela je više kao „oslobađanje“ i zgodnu zamjenu za psihičku terapiju koja joj je očito prijeko potrebna. I sada to kao književnica na svom blogu preporučuje i drugima....

Opširnije »