Podržite nas!

wwt: bojište hr

25.11.2014 20:15

Bloger Katolik S Dna Kace napisao je humorističnu verziju „velikog sukoba na ljevici“ – Holy vs. Rudan ili kako se Vedrana Rudan, zato što je „teško biti naprednjak“, jer „u svakom trenutku morate biti u formi i paziti što se događa“ odjednom našla na strani katolibana. Naime, Vedranu Rudan jako je razljutio zahtjev Mirele Holy da se osnuje stručni tim za brzu promjenu spola u većim klinikama u Hrvatskoj te osnivanje Centra za LGBT osobe u KBC-u Rebro. Gospođa Rudan nazvala je „pravo "drugačijih" da u najkraćem mogućem roku mogu u "većim klinikama" svoga đoku pretvoriti u pipicu“ provokacijom. Za gospođu Holy rekla je da je „bezobrazna“, a njena drskost „svemirska“.

Opširnije »

Škole u Chicagu podučavaju analni seks djeci u petom osnovne

23.11.2014 09:55

Uvođenje tzv. sveobuhvatnog spolnog odgoja čini se da ima sličan timing svugdje u svijetu , a sudeći prema vijestima iz inozemstva spolni odgoj postaje sve 'napredniji'. Učenicima osnovnih škola u Chicagu nadležne školske i lokalne vlasti namijenile su lekcije o seksualnim praksama s kojima se čak i njihovi roditelji upoznaju po prvi puta u životu. Učenici osnovnih škola trebali su imati praktičnu nastavu vezano uz pravilno postavljanje ženskih i muških kondoma te kako što bezbolnije prakticirati analni seks. Nakon što su užasnuti roditelji izašli u medije sa sadržajima koji su bili namijenjeni njihovoj djeci, nadležne školske službe brane se priopćenjima kako se radi o grešci i kako sporni materijali nisu bili predviđeni za nastavu već da literatura služi isključivo informiranju nastavnika. Zvuči poznato? No roditelji tvrde kako su predstavnici Javnih škola grada Chicaga na roditeljskom sastanku izričito naveli i opisivali kako će se sporni materijali koristiti direktno u nastavi s učenicima petog razreda. 

Opširnije »

Britanska vlada ucjenjuje vjerske škole: Ili satovi gender ideologije ili vas zatvaramo!

20.11.2014 15:18

Britanski slučaj pokazuje kuda vodi put koji započinje s nacrtima zakona protiv homofobije. Preko zakona kojima se izjednačuju civilne unije (životna partnerstva) s brakom ili se uvodi istospolni „brak“ dolazi do ideološkog ultimatuma školama, pa tako i onim vjerskim: ili ćete predavati LGBT agendu ili ćemo vas nacistički obilježiti pa potom zatvoriti.

 

Opširnije »

LORI provodi indoktrinaciju po školama

06.11.2014 09:30

Riječka lezbijska udruga LORI pohvalila se ovih dana da su njene članice tijekom listopada održale 5 predavanja za učenike trećih razreda Prve riječke hrvatske gimnazije.  Navode kako su zasad jedina LGBT organizacija u Hrvatskoj koja je uspjela ostvariti suradnju sa školama, koje su prihvatile program njihovih predavanja i omogućile provedbu. Suradnja se vjerojatno ostvarila kroz prethodni projekt indoktrinacije stručnih djelatnika (psihologa i pedagoga) i profesora 5 srednjih škola u Rijeci i 2 srednje škole u Opatiji nazvan „Smanjenje homo-bi-transfobije u srednjim školama“. Iz evaluacije koju je LORI provela nakon predavanja srednjoškolcima jasno je da je bilo negodovanja od strane učenika zbog indoktrinacije neželjenim sadržajima, ali nije jasno da li je škola prethodno obavijestila roditelje učenika da će se u školi održati predavanje jedne aktivističke lezbijske udruge. Za očekivati je da će se takva indoktrinacija nastaviti, štoviše, već su za studeni dogovorena predavanja po srednjim školama u Opatiji.

Opširnije »

„Muško i žensko stvori ih!“

25.10.2014 11:07

Na tiskovnoj konferenciji 15. listopada u Zagrebu hrvatski biskupi predstavili su rezultate svog jesenjeg zasjedanja, među kojima i poruku biskupa Hrvatske biskupske konferencije upućenu mladima “Muško i žensko stvori ih!”. Riječ je o poruci koja u osam točaka kritički analizira rodnu teoriju (genderizam), njezin nauk i nastojanja. U šestoj točki, „Istina o čovjeku upisana je u samoga čovjeka“, ističe se da se rodna ideologija suprotstavlja „ljudskoj ekologiji“, drugim riječima da nije prirodna. Svjedoci smo toga da suvremeni sustav vrijednosti sve više odbacuje ono što nije prirodno, a manipulacija prirodom, kada se radi o okolišu, s pravom se osuđuje. „No kad je u pitanju sam čovjek, kao da nestaju zgražanje i osuda, a manipuliranje i eksperimentiranje njegovom vlastitom prirodom postaju pohvalni i poželjni. Kako to razumjeti? Kako objasniti toliku zabrinutost za budućnost prirode, a poigravati se budućnošću čovjeka, koji je kruna svega što je Bog stvorio? Tko tako zasljepljuje čovjeka i poigrava se njime?!“


Opširnije »

„Sodoma“ – zabranjeni dokumentarac

21.10.2014 20:46

Dokumentarni film ruskog redatelja Arkadija Viktoroviča Mamontova koji nosi naziv „Sodoma“ predstavlja pogled na fantazmagoričnu stvarnost zapadnog svijeta koji je početkom 21. stoljeća prisilno počeo slaviti homoseksualni stil života kroz gay prideove, homoseksualna vjenčanja, menstrualne šalice i surogat majčinstvo, rodnu ideologiju u školama i vrtićima i zatvaranje očiju pred pedofilijom koja se provlači kroz pore anti-diskriminacijskih zakona i osjećaje straha i autocenzure koje političarima i institucijama nameću LGBT udruge. Američka vanjska politika pristala je biti predvodnik te auto-destruktivne revolucije za koju autor ne krije da će dovesti do propasti civilizacije.

Opširnije »

Baba Sarnavka diskriminira žene pod okriljem feminizma: 50% abortirane djece su - žene!

21.10.2014 08:20

„Zgroženi smo, to je protivno zakonu i nedopustivo, time se ugrožava zdravlje žena. Moramo vidjeti što sad možemo napraviti.“ – rekla je Nela Pamuković iz Ženske mreže na vijest koja se ovih dana proširila da liječnici bolnice Sveti Duh u Zagrebu ne žele više raditi pobačaje. U panici govori da se sve to događa „zbog velikog utjecaja Crkve koji je doveo do promjene u gledanju ljudi. Evo profesor Kregar je rekao da njegove studentice sad izražavaju više mišljenja protiv pobačaja.“ Pa opet prestrašeno nastavlja: „Baš kao što je utjecaj Crkve prevelik dodatan pritisak molitvama pred bolnicama inicijative "40 dana za život" također ima učinka". „Dodatan pritisak molitvama“ uznemirio je i njezinu kolegicu iz B.a.b.e.-a Sanju Sarnavku koja je moliteljima ljutito poručila da bi im bolje bilo da rade u Nazorovoj s napuštenom djecom. Budući da je njena udruga prošle godine iz proračuna RH na račun primila 389.000,00 kuna, evo što joj je novinar s Dnevno.hr-a poručio.


Opširnije »

Frljićev gay fašizam u Rijeci

09.10.2014 10:37

„Otkako je Oliver Frljić postao intendant riječkog HNK, u toj kući su se počele događati promjene, od kojih će najnovija zasigurno izazvati reakcije s klerikalne desnice. HNK u Rijeci odlučio je u povodu Dana neovisnosti preimenovati u Hrvatsko LGBT kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka i razviti zastavu duginih boja“ – izvješćuje Tportal  o novom incidentu kojim je intendant riječkog HNK-a, doseljenik iz Travnika u Bosni i Hercegovini, pokazao kako LGBT interesni lobi planira i dalje prelaziti okvire svoje već poznate nekulture, bahatosti i infantilnog kreveljenja u lice onima koji ga prisilno financiraju.

Opširnije »

LGBT kao javnozdravstveni horor

14.09.2014 09:46

 „Istina boli i hvala Bogu da je netko napokon rekao istinu o AIDS-u. Kao homoseksualcu koji je već umoran od priča o tome kako je za visoke stope prijenosa HIV-a među homoseksualcima kriva crkva, spolni odgoj, vlada i homofobija u društvu pravo je osvježenje otkriće kako postoji glas razuma koji tvrdi da je za katastrofu širenja AIDS-a odgovorna i gay kultura. Homoseksualni teoretičari će vjerojatno razapeti autora ove knjige, ali njegovu je poruku nemoguće osporiti: ukoliko gay kultura ne pronađe ekološki održiv način postojanja, i dalje će biti zaglavljena tamo gdje se nalazi posljednjih 10 godina – uvaljana u blato katastrofe koju je sama proizvela.“ To je komentar na knjigu Gabriela Rotella, „Seksualna ekologija: AIDS i sudbina homoseksualaca“ koja se spominje u tekstu kojeg prenosimo. Komentar je napisao jedan homoseksualac na stranicama Amazon.com-a još 1997. Teško da su homoseksualci u međuvremenu uspjeli pronaći „ekološki održiv način postojanja“ kada u Americi i Kanadi bukti već druga epidemija AIDS-a u povijesti. Ali u spolnom odgoju za djecu i mlade bivšeg ministra Jovanovića, kao i u mainstream medijima, sve je napravljeno tako da izgleda kao da takav ekološki prihvatljiv model u homoseksualnom svijetu već odavna postoji.

Opširnije »

LGBT diktatura: napadi na gradonačelnicu jer je djevojčicama poklonila ruksake u rozoj boji

05.09.2014 14:15

Novosti iz Francuske: Najat Vallaud-Belkacem, nova ministrica obrazovanja marokanskog podrijetla koja je svoju političku karijeru stekla na promicanju LGBT ideologije i abortusa, izjavila je nedavno kako je krajnji cilj obrazovanja proizvodnja muškaraca i žena koji mogu prema potrebi mijenjati svoj rodni identitet. Na putu prema ostvarenju tog cilja prepriječila  se nenadano odluka gradonačelnice francuskog gradića koja se usudila klincima za dobar početak godine pokloniti „stereotipne“ poklone…

 

Opširnije »