Podržite nas!

Obitelj u kojoj je mama zapravo bila tata a tata je bio mama

18.08.2014 15:30

Ovo je priča od koje će vam se doslovno zavrtiti u glavi, ali zapravo pokazuje sav apsurd i pravni nered koji društvu i obiteljima stvara rodna ideologija kojom se sve više truju ljudi koji zaista trebaju psihičku pomoć.  Na gay sceni se izgleda sve „može“ pa su tako dvije osobe s rodnom disforijom doznale za mogućnost promjene spola, ali samo onda kada njima paše i na način koji njima paše. Na LGBT sceni se tako odraslim osobama ispunjavaju sve njihove želje, kao da su mala djeca, dok se njihova djeca moraju miriti  apsolutno sa svim roditeljskim hirevima. 

Opširnije »

Italija - uvođenje totalitarističkog režima pod krinkom zakona protiv homofobije

15.07.2014 15:32

Već smo pisali kako je u Italiji nacrt zakona protiv homofobije i diskriminacije mobilizirao talijanske građane i bio jedan od razloga stvaranja inicijative „La Manif Pour Tous Italia“. Građanska inicijativa „Ne dirajte djecu“ izvješćuje kako je nacrt Zakona prošao glasovanje Donjeg doma, pa su građani odlučili izlaskom na ulice Perugie, Genove, Rima, Sijene i drugih gradova ukazati kako se ovakvom pravnom regulacijom cenzurira njihovo mišljenje i demokracija općenito.  U Hrvatskoj su zbog Zakona o suzbijanju diskriminacije neki građani imali problema pred sudom, a upravo je protivno volji hrvatskih građana u Saboru izglasan Zakon o životnom partnerstvu kojim se istospolne zajednice u praktički svim pravima izjednačavaju s bračnim zajednicama. Taj zakon unosi ozbiljne prijetnje slobodi misli, govora, odgoja i vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj.


Opširnije »

Francuski socijalisti odustali od uvođenja rodne ideologije u škole

03.07.2014 14:20

Pobjeda nevladine scene u Francuskoj – konzervativne udruge prisilile su ministra obrazovanja  na ukidanje ekstremno dženderističkog programa „ABCD ravnopravnosti“ u francuskim školama. Program je zbog svojih uznemirujućih sadržaja izazivao žestoke reakcije roditeljskih i vjerskih udruga, brojne prosvjede, a često i bojkote nastave.

Opširnije »

'Queer Barbika' na Štulhoferovoj konferenciji u Dubrovniku

30.06.2014 13:40

Građanska inicijativa „Ne dirajte djecu!“ izvještava javnost o sadržajima pseudoznanstvenih „naučavanja o dječjoj seksualnosti“ koja su se propagirala na 40. godišnjem okupljanju Međunarodne akademije za seksualna istraživanja (IASR): Konferenciji o seksualnim istraživanjima (Dubrovnik, 25.-28. lipnja 2014.). Okupljanje tih „kinseyevskih“ znanstvenika bilo je u organizaciji domaćeg sina Aleksandra Štulhofera. GI „Ne dirajte djecu“ izvještava o predavanju Kerry H. Robinson, profesorice iz Australije, na temu rušenja dječje heteronormativnosti putem Queer barbika i literature za djecu.

Opširnije »

Poremećena fantazija o promjeni spola

24.06.2014 07:45

Sada kada je istospolni brak legalan u 19 američkih saveznih država, pokušava se ljudima 'prodati' borba za prava transrodnih osoba kao novi pokret u sklopu borbe za ljudska prava.Ovaj zanimljiv tekst u potpunosti opovrgava sladunjave teze iz video uratka u kojem su roditelji vlastito dijete pretvorili u heroja LGBTIQ pokreta. Profesor emeritus dr. McHugh sa sveučilišta Johns Hopkins u Baltimoreu tvrdi kako je rodna disforija psihički problem, koji se ne riješava kirurškim  putem. „Osobama koje misle da su zarobljene u pogrešnom spolu treba pomoći da se prilagode stvarnosti, a ne ih podržavati u njihovim fantazijama. Jer u suprotnom je to kao da ženama koje pate od anoreksije nudimo liposukciju kao rješenje.“ Radi se o istom sveučilištu na kojem je John Money prvi počeo obavljati operacije promjene spola. Upravo su naknadne studije nad istim pacijentima dovele do toga da isto sveučilište – pionir u operacijama promjene spola – takvu praksu napusti kao izrazito štetnu. Kao i u slučaju homoseksualnosti, izgleda da se manipulira osjećajima transeksualnih osoba kako bi u mainstream razmišljanje u potpunosti ušlo shvaćanje kako spol nije nešto bogomdano već u potpunosti ovisi o volji i odabiru čovjeka. 

Opširnije »

Šestogodišnju djevojčicu odgajaju kao dječaka jer vjeruju da je transrodna!

22.06.2014 10:55

Još jedan slučaj djeteta koje tvrdi da je suprotnog spola od onog u kojem je rođeno i čiji roditelji su odlučili da je dijete transrodno. Od sada će svoju prekrasnu djevojčicu odgajati kao dječaka, a s vremenom ju početi kljukati hormonima i unakaziti joj tijelo. Zanimljivo da je i ova djevojčica, kao i dječak koju su dvije lezbijke pretvorile u curicu Tammy, rođena gluha. Autor Marcel Holjevac navodi samo dio od bezbroj nelogičnosti rodne teorije. Npr. „normalnu“ djecu od nedavno (pa tako i u Hrvatskoj jer u sklopu zdravstvenog odgoja još uvijek se djecu zbunjuje s rodnom teorijom i djeca uče da su njihova muškost i ženskost društveni konstrukti) „liječi“ od rodnih stereotipa (npr. ružičasto je ra cure, plavo za dječake, lutkice za curice, a autići za dječake). Zbog čega se onda „transrodnoj“ djeci nameću ti isti stereotipi ako je to loš društveni konstrukt?

Opširnije »

Žena i muškarac - integralna komplementarnost

18.06.2014 16:00

„Bez obzira na stvarne nepravde nanesene ženama u prošlosti, pravednost se ne postiže poricanjem originalnosti žene i jedinstvenosti ženske naravi. Htjeti poreći ili čak dokinuti razlike između žene i muškarca u konačnici znači voditi rat protiv ljudske naravi, kako ženske tako i muške.“ Za razliku od rodnih ideologa, zagovaratelji obitelji zastupaju „integralnu komplementarnost“ muškarca i žene: „Muškarac i žena su posve jednaki po svojoj ljudskosti, po svom dostojanstvu, po svojim pravima, ali su različiti i komplementarni po svom biću. Zagovaratelji obitelji odbijaju svaki spolni šovinizam, bio on muški ili ženski. Nijedan spol nije bolji. Perspektiva integralne komplementarnosti odbija ideju da su razlike između muškarca i žene nevažne ili da moraju biti nadiđene. Isto tako odbijaju ideju komplementarnosti po kojoj bi se značajke podijelile na muškarce i žene na stereotipan način.“

Opširnije »

9-godišnjake u Velikoj Britaniji pripremaju za operaciju promjene spola

27.05.2014 16:45

Već smo pisali o tome da postoje centri za transrodno zdravlje u Americi, situirani u glavnim bazama LGBT pokreta - San Franciscu, Bostonu, Seattleu i L.A.-u, u kojima se eksperimentira na djeci zaustavljajući prirodan ulazak u pubertet blokatorima hipotalamusa u dobi od 8 godina. Nakon toga, ukoliko se djeca odluče na promjenu spola, nastavlja se s hormonalnom terapijom koja im omogućuje razvoj sekundarnih spolnih karakteristika suprotnog spola od onog u kom su rođeni. Trenutno se sličan program provodi nažalost i u Velikoj Britaniji, što znači da bi ovakvi drastični postupci mogli postati standardna medicinska praksa. Hoće li u budućnosti liječnici koji su sudjelovali u ovim stravičnim eksperimentima na djeci biti suočeni s tužbama i bijesom nesretnih odraslih muškaraca i žena? Vrijeme će pokazati, ali tijela i životi ove djece-pokusnih kunića biti će nepovratno uništeni.

Opširnije »

Judith Reisman ponovno u Hrvatskoj

20.05.2014 11:20

Judith Reisman ponovno dolazi u Hrvatsku!. 24. travnja pokrenuta je službena Facebook stranica građanske inicijative „Ne dirajte djecu!". Na toj stranici navodi se da je inicijativa nastala kada je 5. veljače ove godine Kinsey institut aplicirao za punopravno članstvo pri Ujedinjenim narodima (UN) čime bi trebao postati savjetodavno tijelo pri UN-u - za djecu i obitelj! „Time se institucionalizira seksualizacija djece i otvara put legalizaciji pedofilije. Podsjetimo se, prošle godine je u Brazilu donesen zakon za spuštanje dobne granice za spolne odnose na 12 godina - legaliziran je spolni odnos odraslih s djecom od 12 godina. Trebamo djelovati hitno dok je pedofilija - u većini zemalja svijeta - još uvijek kazneno djelo.“ – navodi se na službenim stranicama GI „Ne dirajte djecu!“

Opširnije »

Suknja za dečke, brada za cure u srednjim školama u Francuskoj

19.05.2014 08:15

U Francuskoj ministarstvo obrazovanja već dulje vrijeme eksperimentira nad učenicima mainstreamizirajući rodnu ideologiju kroz kurikulum o jednakosti u obrazovanju na toliko drastičan način da skandali u školstvu ne jenjavaju. Sada su navodno učenici sami došli na ideju da dečki počnu dolaziti u školu u suknjama za što su odmah dobili blagoslov školskog vodstva i ministarstva obrazovanja. Oni dečki koji su se sramili pokazati svoje noge mogli su doći noseći naljepnice  „Ja se borim protiv seksizma, a ti?“. Zbog protuprosvjeda koje je organizirala „La Manif Pour Tous“ izbile su tučnjave s učenicima pred školama. Na sličan nasilan način reagiraju i učenici u školama u Massachusettsu kada im odrasli pokušavaju otvoriti oči protiv rodne teorije i promicanja homoseksualnosti čemu su konstantno izloženi u školama i vrtićima od najranije životne dobi. Samo je pitanje vremena kada će se slične inicijative pojaviti i u Hrvatskoj od strane nekih „naprednih“ „omladinskih“ udruga.

Opširnije »