Podržite nas!

Spolna diskriminacija i prije začeća

18.05.2014 10:40

Najprije spol nije nimalo bitan i svi možemo biti ono što sami odaberemo – dečko s vaginom ili Conchita s bradom – pa je onda toliko bitan da se zbog spola vrše genetski pokusi i selekcija željenih od neželjenih embrija. Umjetna oplodnja polako pokazuje svoju pravu namjenu, a neplodnost odavna više nije jedino opravdanje za taj nehumani postupak.

Opširnije »

Nakon zdravstvenog i građanskog, dolazi nam i jezični preodgoj

15.05.2014 17:40

Lezbijski portal Crol.hr s oduševljenjem je prenio tekst o preinakama odnosno silovanju engleskog jezika koje se u američkim državama odvija baš onako kako je to George Orwel opisao u svojoj antiutopiji „1984.“. Upotreba jezika u kontroli uma više je nego očit znak za odbacivanje rodne tj. LGBT i feminističke ideologije koja se putem novogovora pokušava usaditi u svijest ljudi. Tko pristane na ovakve manipulacije, pristaje i na gubitak vlastite slobode i slobode svoje djece jer gdje postoji novogovor, sasvim sigurno je tu negdje i Veliki Brat koji teško da je napredan, tolerantan ili ljubi čovjeka.

Opširnije »

Tko je doista pobijedio na Eurosongu?

14.05.2014 08:05

Nastup i pobjeda „bradate pjevačice“, predstavnice Austrije na Eurosongu, razljutio je mnoge, pa tako i jednog našeg čitatelja. Čini se da će mainstreamizacija rodne ideologije biti malo previše za probaviti, ne samo za konzervativce, već i za one liberalnije jer su čak i oni izrazili svoje negodovanje ovim neukusnim pomicanjem granica. Iako su Thomasu Neuwirthu alias Conchiti Wurst čestitali brojni europski političari i svjetski umjetnici, široj publici se većinom nije svidjela transvestijada Eurosonga, posebice stoga jer taj glamurozni show vole gledati mala djeca. Naš čitatelj je dobro primjetio da su upravo djeca glavna meta takvih političko-estradnih eksperimenata….

Opširnije »

Neuroznanost ne priznaje mogućnost promjene spola

08.05.2014 08:20

Liječnik iz Zagreba, specijalist pedijatrijske neurologije, mr. sc. Tomislav Gojmerac, dr. med., otac petoro djece i stručnjak za razvojnu neurologiju, dostavio je 5. svibnja 2014. Ministarstvu zdravlja u javnu raspravu svoje očitovanje o predloženom Pravilniku o načinu prikupljanja medicinske dokumentacije te utvrđivanju uvjeta i pretpostavki za promjenu spola i/ili života u drugom rodnom identitetu.

Dr. Gojmerac je napisao ovo očitovanje sa željom da Ministarstvo zdravlja poštuje spoznaje neuroznanosti, vladavinu prava, zakonitost pravnoga poretka i javnih postupaka.

Opširnije »

Mogu li se zakonom izliječiti psihički problemi?

05.05.2014 09:55

Na adresu portala zdravstveniodgoj.com stigao je prilog javnoj raspravi o nacrtu Pravilnika o načinu prikupljanja medicinske dokumentacije te utvrđivanju uvjeta i pretpostavki za promjenu spola i/ili života u drugom rodnom identitetu koju je ministar zdravlja Rajko Ostojić prvotno raspisao za razdoblje od 3. do 18. travnja, ali je nakon upozorenja od strane povjerenice za informiranje morao produljiti javnu raspravu na zakonom propisanih 30 dana. Novi rok za slanje priloga javnoj raspravi ističe 5. svibnja 2014. Iz priloga o nacrtu Pravilnika autora Petra Radelja evidentno je da i ministarstvo zdravlja ministra Ostojića u svemu slijedi praksu nepoštivanja zakona i propisa RH te ustavnog poretka koju je u Hrvatsku uveo i zdušno provodi ministar obrazovanja Željko Jovanović. Umjesto poštivanja zakona, zakoni i ustavni poredak se revolucionarno gaze kako bi se što prije udovoljilo apsurdnim zahtjevima LGBT udruga.

Opširnije »

Gay bajke preplavile Italiju

22.04.2014 08:15

Sljedeći tekst je izvješće sa susreta u Milanu na kojem se raspravljalo o knjigama za djecu koja navodno žele avangardno djetinjstvo. Stručnjaci za odgoj i obrazovanje su zajedno s roditeljima sjedili u publici, dok su im predavanja o suvremenom odgoju držali istaknuti LGBT aktivisti i podupiratelji queer teorije. Predstavljena su tzv. „remek djela suvremene pedagodije“, odnosno gay bajke za djecu koje služe uklanjanju stereotipa i odgoju za različitost. Posljednja barikada u njihovim nastojanjima su roditelji katolici koji strahuju za svoju djecu i blokiraju nastojanja da ova „remek djela“ stignu u škole i knjižnice. Dakle, nakon SAD-a, Velike Britanije i Francuske, sada je i Italija preplavljena skandaloznim slikovnicama i knjigama za djecu. U Hrvatskoj je Ministarstvo kulture Andree Zlatar otkupilo slikovnicu za djecu šokantnog sadržaja, naslovljenu „Sve je to obitelj“, i poslalo ju knjižnicama u Hrvatskoj. Sudeći prema vijestima iz Italije i Francuske, to je tek početak ogromnog vala različitih naslova gay slikovnica koje stoje u pričuvi.

Opširnije »

Roditelji bojkotiraju škole u Francuskoj zbog rodne ideologije

19.04.2014 11:45

U Francuskoj je situacija u školstvu iz mjeseca u mjesec sve dramatičnija jer vlasti sve snažnije guraju rodnu ideologiju u obrazovanje. Već smo pisali o nudističkom ZO u francuskim školama s mnoštvom kontroverznih naslova za djecu koji su toliko šokirali javnost da naklada ovih knjižica raste zbog potražnje koja se stvorila među odraslima. Tako su u jednoj knjizi za djecu svi goli – dadilja, djed, poštar, prometni policajac – s posve izloženim intimnim dijelovima tijela. Drugi naslovi slave gay roditeljstvo, homoseksualce i transvestite, nekad i pomoću novokomponiranih basni: dva ptičja mužjaka leže na jajetu koje je u njihovo prazno gnjezdo ostavio nepoznati donator! U drugoj slikovnici princezi se ne sviđaju prinčevi, treća slikovnica priča priču o muškobanjastoj djevojčici, četvrta o dječaku obučenom u čipkaste haljine, peta o bratu i sestri dojenačke dobi koji se zabavljaju igricama škakljanja i draženja u krevetu…. 

Opširnije »

Talijanski roditelji pružaju otpor rodnoj ideologiji

18.04.2014 10:05

U Italiji je ove godine vrlo burno. Kao izrazito tradicionalna zemlja, Italija je od rodnih ideologa napadnuta sa svih strana. Usvojen je novi zakon o suzbijanju diskriminacije kojim se bitno ograničava sloboda govora i izražavanja, u više regija pokušava se majku i oca izbaciti iz školskih formulara i drugih dokumenata te su se građani povezali s inicijativom „La Manif Pour Tous“ u Francuskoj i mobilizirali se pod sličnom inicijativom „La Manif Pour Tous Italia“. Razne aktivističke udruge, lokalne podružnice ILGA Europe, u škole nameću programe kojima je cilj „dekonstrukcija roda“. Međutim, roditelji ne namjeravaju tako lako dopustiti da se gaze njihova prava.

Opširnije »

Ministarstvo zdravlja RH i transeksualna iluzija

17.04.2014 08:00

„Osobama s transseksualnom tlapnjom jako je stalo do toga da budu prepoznate kao pripadnici spola koji si žele – što znači varati ljude da bi ih prihvatili kao pripadnike drugoga spola. Oni inzistiraju na tome da i drugi sudjeluju u njihovoj iluziji. Duboko su uvrijeđeni kada netko odbija prihvatiti njihovu „promjenu“ i hoće da se donesu zakoni koji će ljude natjerati da ih prihvate kao pripadnike spola kojemu žele pripadati.“U Hrvatskoj se već godinu dana prema takvim zahtjevima mijenjaju zakoni, a trenutno je u tijeku javna rasprava o nacrtu prijedloga Pravilnika o načinu prikupljanja medicinske dokumentacije te utvrđivanju uvjeta i pretpostavki za promjenu spola i/ili života u drugom rodnom identitetu. Lidija Paris istražila je temu transeksualnosti i otkrila da se radi o iluziji u koju žrtve, koje odbijaju bilo kakvo psihijatrijsko liječenje, žele uplesti što više ljudi, počevši od liječnika i obitelji, te cijelog društva radikalnim promjenama zakona.

Opširnije »

Velika gay prijevara

16.04.2014 15:20

Sljedeći tekst je viđenje jednog evangelističkog kršćana o tome kako se uhvatiti u koštac s problemom nadirućeg gay aktivizma, uz prikaz samo malog broja primjera netolerancije i gaženja prava ljudi koji mu se odbijaju pokoriti. Vidimo da su nedavni primjeri zastrašujuće netolerancije prema ljudima koji drukčije misle, o kojima smo pisali ovdje i ovdje, gotovo svakidašnja pojava u američkom društvu. S druge strane bojanke za djecu kao što su „Curice će biti dječaci, a dječaci curice“ nastoje dekonstruirati tradicionalne rodne uloge. Lektira za djecu kao što su knjižice „Jedan tata, dva tate, crni tata, plavi tate i oh kakve sve stvari moje dvije mame rade! Ima li išta bolje nego imati ih dvije?“ formiraju mozgove predškolske djece u Americi. Kako se postaviti na pravilan način? 

Opširnije »